Bedny v Prostějově

28.8. se konal v Prostějově Memoriál Otmara Malečka. 29. a 30.8 se zde jel ČP na dráze. Při Memoriálu O.M. jsme jeli dvě disciplíny, a to italskou vylučovačku a bodovačku. Honza Kraus vyhrál oba závody a stal se tak vítězem omnia.V bodovačce zajel i Honza Dušek, když dojel na výborném 7. místě ze 24 startujících.

V sobotu se jelo hezky Šimonovi Adámkovi, který byl 3. a Dominik Skaloš 4. v omniu. David Šorm byl nečekaně 5. a Marek Šipoš 6. krásně byli seřazeni ve výsledních za sebou. V sobotním omniu zase vyhrál Honza Kraus. Výborně tak potvrdil svoje dovednosti na dráze.

Nedělní závod se perfektně povedl našim žákům, kde v omniu dvojic vyhrál Šimon Adámek s Dominikem Skalošem a na 3. místě byl David Šorm s Markem Šipošem, bohužel o jeden bod, který jim scházel na druhé místo. David Šorm konečně zúročil svoje fyzické předpoklady a všechny dny už se pohyboval vepředu, už konečně nejezdil pořád na posledním místě. Honza Dušek se krásně ukázal, když se svým slovenským kolegou Filipem Targalem dojel na vynikajícím 3. místě v omniu dvojic. Tomáš
Koudela s Jindrou Dlaskem zůstali nějak pozadu v omniu dvojic, kdese jim nepovedly vylučovačky a dvojice.

p1010012.JPG
Honza Kraus
p1010042.JPG
Honza Dušek
p1110164.JPG
Naši žáci na 1. a 3. místě

Napsat komentář